Home bel
logo
Medisch Centrum Dudokpark
Hoge Naarderweg 3c Hilversum
T 035 - 624 52 96  |  info@ivoren-toren.nl

Veilig tanden bleken

Bij Ivoren Toren gebruiken we Philips Zoom!, een verantwoorde bleekmethode om uw tanden tot zes tinten lichter te maken. U behoudt uw eigen natuurlijk lach, uw gebit wordt alleen opgefrist. Verkleurde tanden kunnen allerlei oorzaken hebben zoals rode wijn, sigaretten en ouder worden. Overleg met ons of uw gebit zich leent voor een Philips Zoom! behandeling. Dan helpt Ivoren Toren u graag aan een natuurlijk witte en stralende lach.

Veilig tanden bleken bij Tandartsenpraktijk Ivoren Toren Hilversum met Philips Zoom

Veilig en effectief
Klinische studies onderbouwen dat Philips Zoom! een veilige en effectieve tandenbleekmethode is, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De bleekbehandelingen van Philips Zoom! zijn professioneel erkend en maken uw tanden op een veilige en effectieve manier witter, zonder dat u daarbij pijn of gevoeligheid ervaart.

Welke behandeling is de juiste voor u?
U kunt kiezen uit een behandeling in de tandartspraktijk (Philips Zoom! WhiteSpeed In-Office) of voor een behandeling voor thuisgebruik. Laat u de behandeling in de praktijk uitvoeren, dan duurt een behandeling ongeveer anderhalf uur. In deze tijd zit de voorbereiding en 4 bleeksessies van 15 minuten met de lamp.

Bij de thuisbehandeling (Philips Zoom! Take-Home) kunt u de behandeling overdag, ’s avonds of ’s nachts uitvoeren. De behandeling overdag is of tweemaal daags 30 minuten, de behandeling ’s avonds of ’s nachts. 4 tot 6 uur. Bij de thuisbleekbehandeling wordt gebruik gemaakt van bleeklepels, een op maat gemaakte mal voor over uw tanden waarin u de bleekgel aanbrengt.

Bij de behandeling in de praktijk wordt de bleekgel door de tandheelkundige aangebracht op uw tanden (er wordt dus géén gebruik gemaakt van bleeklepels) en met behulp van blauw LED licht wordt het resultaat versterkt en de versneld. Één behandeling in de praktijk staat gelijk aan ongeveer 5 tot 7 dagen thuis bleken.

Voordelen:

 De bleekgels die bij de Philips Zoom! behandelingen voor thuis en in de praktijk worden gebruikt, bevatten stoffen die de gevoeligheid van de tanden verminderd en tevens er voor zorgen dat de stevigheid en gladheid van het tandglazuur verbetert.

Nazorg
Wanneer u uw tanden hebt gebleekt met Philips Zoom!, wilt u ze ook zo lang mogelijk wit houden. Elektrisch poetsen met Philips Sonicare helpt het gebit schoon te houden en de tanden langer wit.

Meer informatie kunt u vinden op Philips.nl/zoom

Philips Zoom! bij tandartsenpraktijk Ivoren Toren Hilversum

menu Maak een website met Websitemachine