Home bel
logo
Medisch Centrum Dudokpark
Hoge Naarderweg 3c Hilversum
T 035 - 624 52 96  |  info@ivoren-toren.nl

 

Een negentienjarige jongen ging naar het ziekenhuis omdat zijn hand enorm was opgezwollen nadat hij zijn broertje had geslagen. Hij was zich er echter niet bewust van dat een hele tand van zijn broertje in zijn hand was achtergebleven.

Röntgenfoto’s
Na het incident met zijn broertje spoelde de jongen de snee op zijn hand af onder de kraan voordat hij ging slapen. Maar toen hij ‘s ochtends wakker werd was zijn hand zo erg opgezwollen dat hij zijn vingers amper kon bewegen. De röntgenfoto’s die in het ziekenhuis werden gemaakt lieten zien dat er een volledige tand tussen de gewrichten van zijn pink en ringvinger zat.

Open wond
Omdat het weefsel rondom de tand was gaan ontsteken kon de wond niet gelijk worden dichtgemaakt. De jongen moest een nacht in het ziekenhuis blijven. Nadat de artsen hadden geconstateerd dat de ontsteking weg was, kon zijn hand worden gehecht. Na twee dagen in het ziekenhuis mocht de jongen naar huis met een lading antibiotica. Vervolgonderzoek wees uit dat de jongen in goede gezondheid verkeerd.

22-10-2015
menu Maak een website met Websitemachine