Home bel
logo
Medisch Centrum Dudokpark
Hoge Naarderweg 3c Hilversum
T 035 - 624 52 96  |  info@ivoren-toren.nl

Het was een doodgewone, regenachtige woensdagochtend en Groep 1 van de Godelindeschool was druk met werkjes bezig. Maar het programma van die ochtend was toch een beetje anders dan anders;

Het was tijd voor tandenpoetsles! Alle 18 kindjes hadden hun tandenborstel meegebracht en samen met tandarts Sabrina Gianfreda werd er die ochtend gepoetst dat het een lieve lust had. Eerst was er de quiz "Wat is goed voor je tanden en wat niet" en gelukkig bleken de kinderen al behoorlijk goed op de hoogte te zijn van de "gevaren" van allerlei lekkere, maar zoete dingen!

Na het poetsen was het tijd voor de controle, uitgevoerd door kleine tandartsjes in spé in de mooie tandartsstoel uit juf's achtertuin. Het was een gezellige ochtend!

Heeft u vragen over de gebitsverzorging van uw (kleine) kind, neem dan gerust contact met ons op; tandartsen, mondhygiëniste en preventie-assistente kunnen u er alles over vertellen. U bent van harte welkom, vanaf een leeftijd van 2,5 jaar adviseren wij een regelmatige controle, waarbij we er altijd alles aan zullen doen uw kindje zo veel mogelijk op zijn gemak te stellen, zodat een bezoekje aan de tandarts een uitje wordt, i.p.v. een verplichting!

05-06-2013
menu Maak een website met Websitemachine