Home bel
logo
Medisch Centrum Dudokpark
Hoge Naarderweg 3c Hilversum
T 035 - 624 52 96  |  info@ivoren-toren.nl

Graag stel ik uvoor aan Pieter Pluymen, tandarts en endodontoloog.

Dhr. Pluymen is in '87 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Na als tandarts de militaire dienst te hebben vervuld, is hij van start gegaan met een algemene praktijk in Helden-Panningen. In de 17 jaar die daarop volgden, heeft hij de praktijk gemoderniseerd en uitgebreid en is begonnen met cosmetische specialisatie en het werken met de behandelmicroscoop. 

Na een vruchtbare en leerzame periode in het limburgse heeft hij zijn praktijk overgedragen aan een collega en is naar Laren verhuisd. Sindsdien is dhr. Pluymen werkzaam in een grote praktijk voor cosmetische tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen in Zaltbommel. Daarnaast is hij in Hilversum gaan werken in Kerkelanden en is een verwijspraktijk voor wortelkanaalbehandelingen gestart. Velen van U zullen Pieter in deze hoedanigheid reeds ontmoet hebben, na verwijzing door één van de tandartsen van de Ivoren Toren.

Door de erg prettige samenwerking die daarbij ontstond, kwamen wij op het idee om de krachten te bundelen en heeft dhr. Pluymen besloten om verder te gaan als algemeen tandarts alsmede endodontoloog (specialist in wortelkanaalbehandelingen) bij de Ivoren Toren. Het voltallige team heeft veel plezier in deze samenwerking en wij zijn ervan overtuigd dat wij u allen hiermee nog meer van dienst kunnen zijn, zodat wij de kwaliteit kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.

29-05-2015
menu Maak een website met Websitemachine