Home bel
Direct contact? Bel 035 - 624 52 96 of e-mail naar info@ivoren-toren.nl
logo

Informatiemiddag op 30 april en 1 mei tussen 15:00 en 17:30 uur

Zo kunt u weer onbezorgd eten, lachen en praten. Heeft u een kunstgebit nodig? Of heeft u er al een? Een veel voorkomende klacht bij klassieke kunstgebitten, is dat de prothese na verloop van tijd wat los komt te zitten. Een tandeloze kaak gaat immers wat slinken en verliest zo grip op de prothese. Zo’n los kunstgebit is niet prettig en veroorzaakt bovendien irritatie en pijn aan het tandvlees. Daardoor gaat u minder goed kauwen, wat een extra belasting betekent voor uw spijsvertering.

Implantaten, de oplossing voor een klikvast gebit
Een kunstgebit op implantaten is de oplossing. Want dankzij de implantaten kunt u de prothese vastklikken op het kaakbeen. Bovendien voorkomen de implantaten dat uw kaak verder slinkt en uw wangen invallen.

Benieuwd of implantaten iets voor u zijn?
Kom op 30 april en 1 mei tussen 15:00 en 17:30 uur naar onze praktijk,

Op onze informatiemiddag geven wij u graag uitleg over de voordelen van een gebit op Implantaten. Maar uiteraard beantwoorden we met evenveel plezier uw vragen over Gedeeltelijke protheses en gewone kunstgebitten. Als u overtuigd bent, kunt u een afspraak maken voor nader onderzoek. Dit kan eventueel in samenwerking met uw eigen tandarts. Ook voor huidige problemen met uw bestaande prothese bent u bij ons op het juiste adres.

Hoe worden implantaten geplaatst?
Het plaatsen van een implantaat is een relatief kleine ingreep die uitgevoerd wordt door tandarts Kroeze.
1. De behandeling is nagenoeg pijnloos, onder plaatselijke verdoving.
2. Het implantaat moet een aantal weken inhelen, zodat het goed vastgroeit in het bot.
3. Tot slot wordt uw kunstgebit ( een bestaand of nieuw ) voorzien van een kliksysteem...
U kunt het meteen vastklikken. U zult verteld staan van het comfort!

Hoeveel kost het?
Een gebit op implantaten ( klikgebit ) wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Wij verzorgen de aanvraag van het begin tot het einde. U hoeft geen 5 jaar te wachten voordat u in aanmerking komt. Als u aanvullend verzekerd bent heeft u zelfs in veel gevallen geen eigen bijdrage. Niet aanvullend verzekerd? Dan dient u rekening te houden met een beperkte eigen bijdrage van 125 euro.

Advertentie Biomet i3 en Ivoren Toren HilversumLogo Biomet

 

18-04-2014
Snel een website lanceren met Websitemachine